Maatregelen Coronavirus
Bekijk hier onze 62 beschikbare voertuigen


Ford Jitze Hoogterp

  Sinds 1981 een begrip in Oosterwolde, Zuid-Oost Friesland


 • het team van ford dealer autobedrijf hoogterp
 • Onze gemoedelijke en persoonlijke benadering

  Ford Jitze Hoogterp onderscheid zich van andere bedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Dit in combinatie met eerlijke handel en scherpe prijzen voor zowel onze nieuwe Ford's op voorraad als onze occasions zorgt ervoor dat wij een van de bekendste Ford dealers in Friesland zijn. Op nieuwe Ford modellen uit voorraad hebben we altijd scherpe aanbiedingen

  Ook al heeft Ford Dealer Jitze Hoogterp het comfort en de uitstraling van een modern bedrijf, nog steeds heerst er de sfeer van de ouderwetse gemoedelijkheid van het platteland en dat willen we graag behouden.

  Neem contact opBoek een afspraak


 • ford jitze hoogterp in oosterwolde
 • Persoonlijke aandacht

  Omdat we graag de tijd nemen om iedereen persoonlijke aandacht geven, zodat u de auto koopt die het best bij uw ideaalbeeld past, is het raadzaam om een afspraak te maken. Anders kan het zijn dat u even moet wachten. Uiteraard kan dit onder het genot van een kopje koffie. Het grootste gedeelte van de occasions komt uit de eigen klantenkring en hiervan is de volledige (onderhouds) historie bekend.

  Aan de basis van de groeiende groep trouwe Ford rijders staan gastvrijheid, gemoedelijkheid en hedendaags automanagement.

  Zoek auto'sBereken inruilwaarde


 • Facebook beoordeling


  "Ford mondeo wagon 2.0tdci gekocht met garantie. Nu kregen we een lekkage tussen de versnellingsbak en de motor. Gebeld met Jitze hij gaf als antwoord komt allemaal goed.
  Nu wonen we 200 kilometer van Oosterwolde. Voorstel van hem kom maar naar Rheden dan wisselen we bij het pannenkoeken restaurant op zondag. Daar ook pannenkoeken gegeten op zijn kosten en de wagen gewisseld.
  Week later kwamen ze hem netjes thuis brengen. Wij zeggen topservice.
  "
  - Eric van der Steen

  Bekijk Beoordelingen Raad ons aan

 • Google beoordelingen


  "Dit autobedrijf wordt gekenmerkt door een hoge professionaliteit waar betrouwbaarheid voorop staat.
  Klantvriendelijke- en persoonlijke begeleiding voor iedereen, of men nou veel- of weinig te besteden heeft.
  Wij zijn al jaren naar volle tevredenheid klant bij dit bedrijf.
  De (gebruikte) auto's die wij hier kochten hebben ons nooit telleurgesteld. Een echte aanrader.
  "
  - Chaotica Anonymous

  Bekijk BeoordelingenBeoordeel ons

 • klanten vertellen beoordelingen


  "Wij gingen op de bonnefooi eens even kijken of Hoogterp voor ons nog een mooie automaat had. Wij kregen een vriendelijke ontvangst en men nam alle tijd voor ons. Was geen enkel probleem om voor ons twee auto's uit de showroom te halen voor een proefrit.
  Ook het gesprek na de proefritten was vriendelijk, rustig en in geen enkel opzicht opdringerig. Uiteindelijk gingen we met een heerlijk gevoel de deur omdat wij een hele mooie Cmax hebben gekocht. Helemaal top!
  "
  - Mettus Haulerwijk

  Bekijk BeoordelingenBeoordeel ons


U kunt ons vinden op diverse Social Media:

  Facebook  Twitter  LinkedIn


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures