Autobedrijf Jitze Hoogterp te Oosterwolde is sinds 1990 een begrip in Zuidoost Friesland als Ford dealer en onderscheidt zich van andere bedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Autobedrijf Jitze Hoogterp heeft een groot klantenbestand met trouwe Ford rijders. Daarnaast wordt onze werkplaats gevuld door een grote groep vreemd merk rijders die hun auto aan ons toevertrouwen voor onderhoud en reparatie.

Ons bedrijf telt 10 medewerkers. De werkplaats bestaat uit 4 ervaren monteurs, aangevuld door 2 allround medewerkers en een zaterdagkracht.

Binnen ons bedrijf hangt dagelijks een goede sfeer, waarin hard werken en plezier in het werk centraal staat.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

EERSTE AUTOTECHNICUS

Functieomschrijving

Als eerste autotechnicus bij Autobedrijf Jitze Hoogterp ben je in staat om zelfstandig het onderhoud en de APK uit te voeren, diagnoses te stellen van mechanische en elektronische storingen met daarbij het uitvoeren van de daaruit vloeiende reparaties aan alle merken voertuigen. “Meten is weten” is een kreet die jou op het lijf is geschreven. Complexe reparaties zie je als een uitdaging. Hierbij is het belangrijk dat je niet blijft denken in het probleem maar in de oplossing. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Daarnaast ben je bereid om je opgedane kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Ook ben je bereid om minder gecompliceerde werkzaamheden aan te pakken.

Functie-eisen

  • In het bezit van het diploma eerste autotechnicus

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als eerste autotechnicus

  • Gediplomeerd als APK keurmeester

  • Je passie voor de autotechniek maakt dat je ook zelf het initiatief neemt om je vakkennis up to date te houden

  • In het bezit van rijbewijs B

  • Ford kennis en/of bekend met het opleidingstraject van Ford Nederland is een pré

  • Geen 8-5 mentaliteit

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een klein, hecht team waarin onderlinge samenwerking centraal staat.

Herken jij je in de bovenstaande functie, stuur dan je sollicitatie inclusief je CV naar e.aalders@hoogterp-oosterwolde.nl.