Maatregelen Coronavirus

Ford Winterinspectie, maak jouw Ford winterklaar!

Maak je Ford winterklaar. Kom voor een uitgebreide check langs bij de Ford-dealer waarbij we de accu en 15 andere punten controleren.

Wat betreft de winter weet je het maar nooit in ons land. De kans is groot dat het een nacht goed gaat vriezen, en zo'n koude nacht kan voldoende zijn om je accu leeg te laten lopen. Precies op de ochtend dat je niet te lang stil wilt staan.

Om ervoor te zorgen dat jouw Ford ook tijdens de wintermaanden altijd voor je klaarstaat, nodigen we je uit voor de Ford Winterinspectie. Dan controleren we je banden, remmen, ruitenwissers, olie, koelvloeistof, V-snaar, ruitschade, verlichting, accu, kachel en airconditioning. Zo ga je veilig de winter in!

Boek een afspraak


 • winterbanden
 • Winterbanden

  Wanneer het buiten kouder wordt en de temperatuur zakt naar 7 graden of lager is het verstandig om te kiezen voor winterbanden. Deze hebben een speciale rubber-samenstelling, waardoor de band niet verhardt bij lage temperaturen waardoor een remweg van 60 meter teruggebracht wordt tot 30 meter! Tijdens de winterinspectie worden de banden van je Ford gecontroleerd op profieldiepte, slijtagepatroon en eventuele schades.

  Zijn je winterbanden toe aan vervanging? Onze Service adviseurs adviseren jou graag.

  Ontdek meerBoek een afspraak


 • accu
 • Accu

  De accu is de batterij van je Ford, en levert stroom aan alle elektrische functies, zoals de lichten, ruitenwissers en radio. Bij vrieskou verliest een accu ongeveer 20% van zijn vermogen en wordt tijdens het starten van een koude motor de accu zwaar belast. Een oudere accu kan dan soms niet meer voldoende vermogen leveren. Bereid je daarom goed voor en laat je accu nog vóór de winterperiode controleren door de Ford dealer. De controle van de accu is onderdeel van de winterinspectie. Maak snel een afspraak!

  Ontdek meerBoek een afspraak


 • Ruitenwissers
 • Ruitenwissers

  Wist je dat je ruitenwissers elke 6 maanden 800 km afleggen op je voorruit? Vervang je ruitenwissers daarom minimaal één keer per jaar. Want ze zijn essentieel voor goed zicht. Ze zorgen ervoor dat vuil, regen en sneeuw snel van de ruit wordt geveegd. Vooral in de winter vragen we veel van de ruitenwissers. De originele Ford ruitenwissers zijn gemaakt van 3 componenten rubber, dat bestand is tegen extreme kou en geven bovendien geen vervelende veeggeluiden. Laat je wissers tijdig vervangen. Dan heb je beter zicht en rij je veiliger. Maak snel een afspraak.

  Ontdek meerBoek een afspraak


 • Rubberen Vloermatten
 • Rubberen Vloermatten

  Rubberen vloermatten zijn gemaakt van elastisch rubber en beschermen het interieur effectief tegen vuil en vocht. Deze vloermatten zijn voorzien van een antislip structuur en gemakkelijk schoon te maken. Dé ideale vloermat voor in de winter.

  Ontdek meerBoek een afspraak


 • Rubberen Baggagemat
 • Rubberen Baggagemat

  Bagagematten zijn ontworpen om de interieurbekleding goed te beschermen. Ze zijn gemaakt voor stevig gebruik en houden met hun opstaande randen de bagageruimte schoon en droog.

  Ontdek meerBoek een afspraak


 • Dakdragers
 • Dakdragers

  Neem je veel spullen mee? Daar hebben wij handige accessoires voor. Neem bijvoorbeeld een set dakdragers. Daarmee zet je alle transportaccessoires die je nodig hebt, veilig vast! De dakdragers zijn eenvoudig te monteren en volledig afsluitbaar.

  Ontdek meerBoek een afspraak


Andere aanbiedingen waarin je wellicht geïnteresseerd bent...
Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures