Autobedrijf Jitze Hoogterp in Oosterwolde biedt speciale tussenbeurt

22-4-2021

Door het coronavirus is ons leven het afgelopen jaar ingrijpend veranderd. We zijn onder andere minder gaan autorijden. Dit betekent echter niet dat een auto ook minder onderhoud nodig heeft. Integendeel.

"Stilstand betekent in dit geval helaas ook achteruitgang", vertelt Erwin Aalders van Autobedrijf Jitze Hoogterp. De garage biedt met de speciale Hoogterp tussenbeurt een oplossing.

"We begrijpen dat een onderhoudsbeurt vanwege corona wordt uitgesteld", aldus de werkplaats coördinator. "Mensen maken zich zorgen om hun gezondheid en kijken ook naar de kosten. Als onderhoud echter niet tijdig wordt uitgevoerd, kan dat grote gevolgen hebben, ook voor je portemonnee." Om iedereen in deze coronatijd zoveel mogelijk tegemoet te komen, heeft het autobedrijf daarom de speciale Hoogterp tussenbeurt in het leven geroepen.

Bij een Hoogterp tussenbeurt wordt onder andere de olie ververst, olie- en interieurfilters vervangen en de banden en remmen gecontroleerd. "Een goed alternatief voor regulier onderhoud", aldus Aalders. "Het is goedkoper en je kunt toch met een gerust hart veilig de weg op."

Ook al is een auto op basis van de gereden kilometers misschien nog niet toe aan een onderhoudsbeurt, periodiek onderhoud blijft nodig.


"We rijden momenteel veel kleine stukjes naar bijvoorbeeld de supermarkt of het sportveld. Juist deze ritjes zijn erg vervullend door de motor", legt Erwin uit. Daarnaast verslechterd na een jaar de smerende werking van de motorolie. "We zien dat door de toenemende stilstand van auto's ook problemen met airco's ontstaan. Ze gaan stinken en er ontstaan schimmels. Onze aircoservice is dus eveneens van belang."

Naast de speciale Hoogterp tussenbeurt heeft het autobedrijf op dit moment diverse andere acties lopen. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant.

Welk merk auto je ook rijdt , iedereen kan bij Jitze Hoogterp terecht, ook voor de speciale tussenbeurt. Het autobedrijf heeft alles zo georganiseerd, dat alle klanten op een veilige manier geholpen kunnen worden. Wie niet naar de werkplaats aan de Waardeel 4 kan of wil komen, kan gebruik maken van de gratis haal- en breng- service. Ook kan er altijd gratis vervangend vervoer worden geregeld.


Wil je meer te weten komen of gebruik maken van deze speciale tussenbeurt? Neem dan contact met ons op.

Boek een afspraakNeem contact opDeel dit bericht:

Nieuws

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen