Team Ford Jitze Hoogterp in Oosterwolde

Over ons

Sinds 1981 gevestigd in Oosterwolde, Zuid-Oost Friesland. Ford Jitze Hoogterp onderscheid zich van andere bedrijven vooral door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Dit in combinatie met eerlijke handel en scherpe prijzen voor zowel onze nieuwe Ford's op voorraad als onze occasions zorgt ervoor dat wij een van de bekendste Ford dealers in Friesland zijn. Op nieuwe Ford modellen uit voorraad hebben we altijd scherpe aanbiedingen.

Ook al heeft Ford Dealer Jitze Hoogterp het comfort en de uitstraling van een modern bedrijf, nog steeds heerst er de sfeer van de ouderwetse gemoedelijkheid van het platteland en dat willen we graag behouden.

Omdat we graag de tijd nemen om iedereen persoonlijke aandacht geven, zodat u de auto koopt die het best bij uw ideaalbeeld past, is het raadzaam om een afspraak te maken. Anders kan het zijn dat u even moet wachten. Uiteraard kan dit onder het genot van een kopje koffie. Het grootste gedeelte van de occasions komt uit de eigen klantenkring en hiervan is de volledige (onderhouds) historie bekend.

Aan de basis van de groeiende groep trouwe Ford rijders staan gastvrijheid, gemoedelijkheid en hedendaags automanagement.

Zoek auto's Bereken inruilwaarde Boek een proefrit


Onze reviews

 • Customer Viewpoint


  "Ik kom al 25 jaar bij Jitze Hoogterp, ook al woon ik Hoevelaken, ik heb de reistijd er voor over. Men denkt mee, geeft oplossingen en levert kwaliteit. Daarnaast is het personeel vriendelijk, adequaat en zeer terzake kundig. "
  - R.A. Heeres

 • Google beoordelingen


  "Na een bijzondere kennismaking met de eigenaar van dit bedrijf waarbij ook ruimte was voor indringende en integere privé zaken werd in alle rust zaken gedaan.
   Alle mogelijke wensen kwamen aan de orde van mijn kant waarbij al mijn vragen en méér werden beantwoord. Ook over garanties met zijn voor en tegens werden besproken. De adviezen waren professioneel en nergens heb ik een vorm van ongewilde druk gevoeld.
   Kijk met tevredenheid terug op mijn aankoop en verkoop van mijn vorige auto.
  "
  - Jan de Lange


 • Customer Viewpoint


  "Op basis van de goede recensies van dit bedrijf hadden we hier een een mooie gebruikte Ford S-Max gekocht. Vanaf het eerste telefooncontact zijn we zeer netjes geholpen. We kregen een eerlijke en acceptabele prijs terug voor onze inruilauto en de offerte voor de S-Max werd transparant opgebouwd. De verkopers zijn geheel niet opdringerig. Er werd ons zelfs aangeraden er even een weekend over na te denken alvorens de handtekening voor de aankoop te zetten. Wij hebben ook het optionele garantiepakket erbij gekocht. Toen na aankoop er toch een mankement aan de auto optrad, zijn we zeer netjes geholpen bij het oplossen van het euvel en zijn alle onkosten netjes vergoed. Autobedrijf J. Hoogterp is echt een uitzonderlijk fijne en eerlijke garage en we zullen onze volgende auto indien mogelijk zeker weer daar kopen, terwijl het vanuit Eindhoven toch een flink stuk rijden is. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!"
  - Wijnand Rietman

 • Facebook beoordelingen


  "Online de onderhoudsafspraak gemaakt, mijn wens was om de auto thuis op te halen. Kort na het maken van deze afspraak werd ik telefonisch gebeld om de afspraak te bevestigen. Vanmorgen zoals afgesproken kwam de persoon in kwestie de auto ophalen, gedacht aan de maatregelen omtrent Corona mondkapje etc.
   Even later via de mail een inspectierapport met daarin een filmpje. Al lopend rondom de auto om mij te laten zien wat de te volgen werkzaamheden zijn, profieldiepte banden en overige werkzaamheden.
   Auto is schoon en wel teruggebracht 😊
   Ik raad Autobedrijf Hoogterp zeker aan! 5 sterren waardig!
  "
  - Dennis van der Wal


Contact

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen