Maatregelen Coronavirus
Team Ford Jitze Hoogterp in Oosterwolde

Over ons

Sinds 1981 gevestigd in Oosterwolde, Zuid-Oost Friesland. Ford Jitze Hoogterp onderscheid zich van andere bedrijven vooral door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Dit in combinatie met eerlijke handel en scherpe prijzen voor zowel onze nieuwe Ford's op voorraad als onze occasions zorgt ervoor dat wij een van de bekendste Ford dealers in Friesland zijn. Op nieuwe Ford modellen uit voorraad hebben we altijd scherpe aanbiedingen.

Ook al heeft Ford Dealer Jitze Hoogterp het comfort en de uitstraling van een modern bedrijf, nog steeds heerst er de sfeer van de ouderwetse gemoedelijkheid van het platteland en dat willen we graag behouden.

Omdat we graag de tijd nemen om iedereen persoonlijke aandacht geven, zodat u de auto koopt die het best bij uw ideaalbeeld past, is het raadzaam om een afspraak te maken. Anders kan het zijn dat u even moet wachten. Uiteraard kan dit onder het genot van een kopje koffie. Het grootste gedeelte van de occasions komt uit de eigen klantenkring en hiervan is de volledige (onderhouds) historie bekend.

Aan de basis van de groeiende groep trouwe Ford rijders staan gastvrijheid, gemoedelijkheid en hedendaags automanagement.

Zoek auto's Bereken inruilwaarde Boek een proefrit


Contact


Openingstijden Showroom

Ma. - Vrij.: 08:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00


Openingstijden Werkplaats

Ma. - Vrij.: 08:00 tot 17:00 uur


Volg ons op Social Media

    


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen